صفحه: [1] 2   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: همیاری در ایجاد دیسک تکمیلی Energy6 برای پروژه چاکرا و آرچ لینوکس  (دفعات بازدید: 1126 بار)
ROSHA
Roozbeh Shafiee
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 87

ديدن مشخصات WWW
« : مه 12, 2010, 12:40:48 »

همانطور که می دانید خیلی از توزیع های محبوب در ایران با کمک جامعه کاربری خود به ایجاد دیسک تکمیلی برای کاربرانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند اقدام می کنند . با توجه به این که چاکرا و آرچ ٫ اللخصوص چاکرا در حال رشد و محبوبیت بین کاربران فارسی است دیدیم بد نیست که مجموعه ای از نرم افزارهای کاربردی برای کاربران چاکرا/آرچ داشته باشیم...

این مجموعه Energy6 یا انرژی۶ نام دارد (نام گذاری شده با الهام از نام چاکرا و ۵ حفره انرژی در بدن که چاکرا نام دارد) و می تواند با توجه به Rolling Release بودن چاکرا و آپدیت لحظه ای مخازن ٫ در دوره های انتشار منظم مثلا ۴ ماهه منتشر شود.

این پکیج برای کاربران و جامعه چاکرا ۲ اهمیت دارد ! ۱) به عنوان پکیجی کامل برای کسانی به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند ابزاری کاربردی خواهد بود . ۲ ) با فروش آن در فروشگاه های گنو/لینوکس فارسی و اختصاص قسمتی از در آمد آن به جامعه فارسی چاکرا در پیشبرد چاکرا در ایران و تامین مخارج تیم فارسی مثل اجازه هاستینگ و تامین هزینه ارسال سی دی های رایگان چاکرا کمک کند .

پس به عنوان اولین قدم برای ایجاد و انتشار این دیسک تکمیلی هریک از دوستان نرم افزارهای پیشنهادی خود را که فکر می کنند برای قرار دادن در این مجموعه مناسب است ٫ در ادامه همین تاپیک بگویند تا پس از بررسی در مورد آن درون مجموعه قرار دهیم...

لازم به ذکر است اولین نسخه Energy 6 همراه با انتشار Chakra Beta 1 منتشر خواهد شد....
« آخرين ويرايش: مه 12, 2010, 01:25:00 توسط ROSHA » خارج شده است
eMan
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 121

-+-+-+- ایمان امینی -+-+-+-

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : مه 12, 2010, 02:58:15 »

برنامهای
vlc
totem
fire fox
و کدک های توصویری
من اون سه تا برنامه بالا را خیلی دوستشون دارم
چیزی به نظرم رسید مطرح میکنم
خارج شده است

سخت گیری و تعصب خامی است           تا جنینی کار خون آشامی است
ROSHA
Roozbeh Shafiee
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : مه 12, 2010, 04:55:54 »

حتی الامکان پیشنهاد می کنم از برنامه های KDE/Qt که همخونی بیشتری با لایبرری های kdemod در چاکرا دارن استفاده بشه...
به جای totem برنامه هایی مثل VLC یا SMPlayer که بر پایه Qt نوشته شده اند گزینه های بهتر و با امکانات بیشتری نسبت به اون هستند
خارج شده است
moshtaghi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : مه 12, 2010, 10:05:45 »

بسته‌های جاوا، IDEهایی مثل netbeans و Eclipse (خودشون کلی حجمشه، حدود ۱گیگ فقط Eclipse و مخلفاتش می‌شه)
خارج شده است
Hosein-LS
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : مه 12, 2010, 10:54:55 »

فکر خیلی خوبیه ! پیشنهاد من برنامه های زیر هست:

firefox
smplayer
vlc
mdic & dictionary databases
chromium
KOffice
AcetoneISO
Loopy
Kdenlive
KeePassX
StarCalendar
Farsi Fonts
Gimp

.
.
.

و برنامه هایی که در نسخه ی سی دی چاکرا به طور پیش فرض وجود ندارند !
خارج شده است
eMan
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : مه 12, 2010, 11:52:47 »

حتی الامکان پیشنهاد می کنم از برنامه های KDE/Qt که همخونی بیشتری با لایبرری های kdemod در چاکرا دارن استفاده بشه...
به جای totem برنامه هایی مثل VLC یا SMPlayer که بر پایه Qt نوشته شده اند گزینه های بهتر و با امکانات بیشتری نسبت به اون هستند

ولی من دست خودم نیست واقعا totem  رو دوست دارم ، ساده و کارآ
gimp هم یادم رفت بگم که دوست خوبمون حسین جان فرمودند
یه سری فونت هم برای فارسی نویس بگذارید که این حسین جون گفت ولی چون درجه اهمیتش بالاست من تکرار کردم
برنامه ای برای نمایش tag های mp3  و ویرایش اونها مخصوصا تگ هایی که هوشمند هستند و فایل متنی داخلشون ذخیره شده و همراه با خواندن جمله همون جمله نمایش داده میشه ؟ برنامه تحت لینوکس هست که این کار رو بکنه ؟ توی ویندوز jet audio این کار رو میکنه

البته آمارک یه قابلیت داره که خودش متن آهنگ رو در میاره ولی برای تموم آهنگ ها کارایی نداره و به این صورت هم نیست که خطی که خونده میشه نمایش داده بشه

حالا هم اگه برنامه ای برای اینکار هست معرفی کنید و هم توی دیسک تکمیلی بگذارید

« آخرين ويرايش: ژوئن 22, 2010, 08:11:58 توسط The Cable Guy » خارج شده است

Hosein-LS
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #6 : مه 14, 2010, 09:53:03 »

ولی من دست خودم نیست واقعا totem  رو دوست دارم ، ساده و کارآ

پلیر تحت KDE/Qt زیاد داریم ! علاوه بر SMPlayer و VLC میتونی Loopy رو امتحان کنی ! ساده ، زیبا و قدرتمند ...

از aur میتونی نصبش کنی:

کد:
yaourt loopy
خارج شده است
eMan
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : مه 14, 2010, 10:59:45 »

بسته های open office  هم که وجوب واجباته
خارج شده است

ROSHA
Roozbeh Shafiee
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #8 : مه 14, 2010, 01:54:45 »

بسته های open office  هم که وجوب واجباته

خب از اونجایی که قراره این دیسک تکمیلی با نسخه Chakra Beta1 منتشر بشه و در چاکرا بتا ۱ از نسخه جدید larch7 برای ایجاد فایل iso استفاده می شه احتیاجی به openoffice نیست و این مجموعه با صورت پیشفرض درون سی دی چاکرا خواهد بود .
خارج شده است
negarsoft
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 67

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : مه 15, 2010, 05:57:46 »

سلام
والبته
gcc
make
cmake
یک چیز دیگه اگه یک اسکریپتی بذارید که نر ما فزار های اظافی رو هم پاک کنه خیلی خوب می شه
خارج شده است
ROSHA
Roozbeh Shafiee
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #10 : مه 15, 2010, 07:43:22 »

سلام
والبته
gcc
make
cmake
یک چیز دیگه اگه یک اسکریپتی بذارید که نر ما فزار های اظافی رو هم پاک کنه خیلی خوب می شه

می شه بیشتر توضیح بدی ؟
خارج شده است
negarsoft
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #11 : مه 16, 2010, 04:22:16 »

سلام
ببینید لینوکس با خودش کلی نرم افزار نصب می کنه که ممکنه شما اصلا حتی اسمش رو هم ندونید چه برسه به اینکه بخواهید ازش استفاده بکنید خب چه کاریه که آدم نرم افزارهای بلا استفاده روی کامپیوترش داشته باشه نرم افزار های اظافی هم باعث کاهش سرعت سیستم عامل می شه وهم فضای دیسک رو اشغال می کنه از طرفی هر نرم افزاری دارای باگ هست که خب نرم افزار بیشتر یعی باگ بیشتر (البته ممکنه باگ امنیتی باشه یا اگرنه حداقل به پایداری سیستم آسیب می رسونه) مثلا من اصلا از نرم افزار factor استفاده نمی کنم (والبته خیلی از شما ها) خب من می گم که یک اسکریپتی باشه که بیاد و اینجور نرم افزار ها رو پاک کنه منتها مثلا در سه سطح(دسته) این کارو بکنه چون ممکنه که مثلا یک کاربر تازه کار یا یک مهاجر تازه کار از sed استفاده نکنه ولی یک کاربر متوسط استفاده بکنه پس باید در سطوح مختلف (بر اساس نیاز کاربر ) عمل بکنه
خارج شده است
negarsoft
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #12 : مه 17, 2010, 05:33:35 »

سلام
میگم برای اینکه راحت تر بتونیم ببینیم که چی بیشتر مورد استفاده قرار می گیره هر کسی که خواست لیست وکیج های نصب شده روی سیستمش رو اینجا بذاره تا ببینیم که بیشتر کابرا چه نرم افزار هایی رو ترجیح می دهند ویشنهاد من اینکه با این دستور اسم همه ی بسته های نصب شده رو در بیاریم
کد:
sudo pacman -Qi |grep Name |awk '{print #3}' >>~/list.pacman
بعد با بسته های نصب شده (موجود)در دیسک زنده مقایسه بکنیم (لیست نرم افزارهای موجود در دیسک زنده):
http://negarsoft.persiangig.com/nqi.pacman
خب حالا با دستور diff تفاوت دو فابل رو (که در اصل همون نرم افزار های نصب شده هست )پیدا می کنیم
کد:
diff ~/list.pacman nqi.pacman >>~/newpackages
« آخرين ويرايش: مه 17, 2010, 05:39:16 توسط negarsoft » خارج شده است
the-light
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

ديدن مشخصات
« پاسخ #13 : مه 20, 2010, 07:47:10 »

سلام

به عنوان یک پیشنهاد:

۱- یک صفحه در ویکی ساخته بشه که نرم افزارها در اون ذکر بشن که مرتب باشه.
۲- نرم افزارها طبقه بندی بشن که بشه راحت بهشون دسترسی داشت و رسیدگی کرد.

مثلا ما در موقع نصب ARCH میایم base و basedevel رو نصب میکنیم که تمام ابزارهای مورد نیاز کامپایل و برنامه نویسی شبکه و ... رو تقریبا داره.

به این صورت که اول بسته های مورد نظریی که مد نظر شما هست و تا الان اضافه شده رو ذکر کنید و بقیه یا در ویکی یا همینجا(بنا به صلاح دید خودتون) ما بقی موارد رو ذکر کنن یا اضافه کنن.

من هم حدود ۱۰ گیگ از پکیج های نصب شده یا ساخته شده ی آرچ رو دارم که یکی از کامل ترین هاست(نسخه های قدیمی و جدید پکیج ها). و اگر نیاز به کامپایل یا ساخت بسته ای در i686 باشه در خدمتم.
خارج شده است
danialbehzadi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات
« پاسخ #14 : مه 23, 2010, 07:34:32 »

همه‌اش که شد KDE! به فکر ما آرچرها هم باشین  چشمک
خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا
  چاپ صفحه